четвер, 03 квітня 2014 16:27

СБУ затримала росіян, які планували викрасти кандидата у президенти України

СБУ затримала росіян, які планували викрасти кандидата у президенти України
Фото: vsluh.ru

Служба безпеки України 2 квітня затримала на території Львівської області двох громадян РФ, які мали намір захопити в заручники кількох громадян України, в тому числі одного з кандидатів у президенти України.

Як повідомляє прес-центр СБУ у четвер, затримані 1987 і 1986 р.н.

Згідно з інформацією, під час огляду в автомобілі, який належить одному із затриманих, виявлено 200-грамову тротилову шашку, металевий циліндричний предмет з прикріпленим дротом (ймовірно, детонатором), 16 патронів для пістолета Макарова, а також зошит, в якому вівся облік автомобілів, якими користується кандидат в президенти, і графік його пересування.

Крім того, виявлено планшет з фотографіями цього політика, а також депутатів Львівської обласної ради, одного з колишніх народних депутатів України, фотозображення будинків, що належать зазначеним особам, і схеми під'їздів до них.

Наразі прокуратура Львівської області вирішує питання про порушення кримінального провадження за статтею 112 (посягання на життя державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України.

Прізвища політиків у повідомленні прес-центру СБУ не вказані.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала росіян, які планували викрасти кандидата у президенти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі