понеділок, 15 грудня 2014 15:54

СБУ затримала оплотівця "Шураві", який постачав терористам зброю

СБУ затримала оплотівця "Шураві", який постачав терористам зброю
Фото: СБУ

На Донеччині затримано громадянина України, мешканця м.Новогродівка, який у складі терористичної організації ДНР вчиняв диверсії на території Донбасу.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Затриманий з позивним "Шураві" є ватажком одного з підрозділів збройного бандформування "Оплот". Його бойовики постачали зброю та вибухівку терористам, які ведуть вогонь по силах АТО в районі донецького аеропорту.

Він також відповідав за підготовку найманців, навчав їх веденню підривної діяльності та у подальшому формував із них диверсійні групи для вчинення злочинів", - йдеться у повідомленні.

За даними СБУ, терорист ДНР разом із поплічниками здійснювали бойові рейди у населені пункти Донеччини для вчинення диверсій проти українських військових. 

Встановлено, що зловмисник отримав від "керівництва ДНР" вказівку щодо вчинення у грудні терористичних актів у Херсоні, Миколаєві, Харкові та Полтаві. Зловмисник вже розробляв плани виконання завдання та готувався до виїздів на місце.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала оплотівця "Шураві", який постачав терористам зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі