вівторок, 21 квітня 2015 18:21

СБУ затримала трьох посібників бойовиків

СБУ затримала трьох посібників бойовиків
Фото: tsn.ua

Контррозвідка СБУ затримала в зоні АТО трьох осіб, які були посібниками бойовиків і самі активно брали участь в терористичній діяльності.

"Співробітники СБУ затримали у районі антитерористичної операції колишнього правоохоронця, який корегував артилерійські обстріли терористів по населених пунктах Мар'їнського району, звідки він сам родом. 51-річний інформатор був завербований у січні ц.р. і отримав прізвисько "Лісоруб". Незаконно зібрану інформацію він передавав ватажкові одного з казачих незаконних збройних формувань "войска донского" на прізвисько "Малий" − за гроші", - йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Також на Донеччині було затримано бойовика з позивним "Толік", який зі зброєю перевіряв документи у місцевих мешканців та охороняв об'єкти терористів.

На Луганщині затримано 39-річного мешканця с. Комишеваха, який з весни минулого року озброєний чергував на блокпостах та збирав інформацію про сили АТО.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала трьох посібників бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі