четвер, 10 листопада 2016 20:32

Савченко назвала винного у своєму викраденні

Савченко назвала винного у своєму викраденні

Народний депутат Надія Савченко надала свідчення на засіданні Подільського райсуду Києва з обвинувачення голови так званої "ЛНР" Ігоря Плотницького в тероризмі, захопленні та викраденні людей.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Вона розповіла про обставини свого викрадення в Луганській області в 2014 році і вивезення на територію Російської Федерації. Савченко вбачає провину Плотницького в тому, що була спланована, погоджена і виконана ним, акція викрадення людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чумак похвалив Савченко: "Усі повинні так робити"

"Я не розумію свого викрадення до Росії та передачу мене в руки ворогу. Звичайно, в цьому Плотницький винен", - каже вона.

Савченко вважає, що для Плотницького насамперед буде "божа кара".

"Чи буде судове покарання? Можливо, колись і буде. Це складно передбачати, там зараз іде війна, тому покарання може бути будь-яким", - сказала вона.

Наступне засідання суду відбудеться 16 листопада.

Плотницького обвинувачують у вчиненні терористичного акту, захопленні заручників та викраденні на той момент старшого лейтенанта Збройних сил України Надії Савченко. Справу Плотницького розглядає Подільський суд за спеціальною процедурою, без участі обвинувачуваного.

Зараз ви читаєте новину «Савченко назвала винного у своєму викраденні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі