середа, 21 лютого 2007 10:40

Сатанисти підпалили будинок з дітьми священика у Новосибірській області

У селі Посєвна Новосибірській області (РФ) невідомі підпалили будинок місцевого священнослужителя отця Дмитра Сташенка. Про це повідомив сьогодні керівник інформаційного центру з питань сектантства при новосибірському соборі Олександра Невського Олег Заєв.

За його словами, під час пожежі у будинку, який повністю вигорів, знаходився сам священнослужитель, його дружина і четверо дітей, молодшому з яких менше року.

- Через вікно батько Дмитро евакуював дітей і вибрався сам з дружиною. За наявними даними, унаслідок пожежі сім"я священнослужителя не постраждала, проте сам батько Дмитро отримав обмороження ніг, оскільки йому довелося бігти по снігу босоніж, - сказав Заєв.

Пожежа сталась тиждень тому, проте про це стало відомо тільки зараз, оскільки потерпілі не зверталися в міліцію.

Отець Дмитро говорить, що останнім часом йому ніхто не погрожував, і йому важко відповісти, хто міг скоїти підпал. Проте він вважає це підпалом, оскільки за будинком, який згорів повністю, з боку городу на снігу залишилися сліди невідомих людей.

- Ми вважаємо, що пожежа сталась в результаті безчинств місцевої секти сатанистів, тому що восени в Черепановському районі неодноразово оскверняли православні храми, - заявив Заєв.

Проте прокурор Черепановського району Новосибірської області Олексій Кобзєв не впевнений, що причиною пожежі був саме підпал.

За попередніми даними пожежників, причиною пожежі стало порушення правил встановлення і експлуатації пічного опалювання, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Сатанисти підпалили будинок з дітьми священика у Новосибірській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі