четвер, 20 липня 2017 14:17

Шансів вижити не було: чоловік порізав колишню дівчину та вкоротив собі віку

Шансів вижити не було: чоловік порізав колишню дівчину та вкоротив собі віку
Понад 15 ножових ударів завдав колишній дівчині 21-річний чоловік. Сам повісився. Фото - 24 канал

У Кролевці на Сумщині 21-річний чоловік накинувся із ножем на знайому 17-річну дівчину. На тілі загиблої нарахували понад 15 ножових поранень. Лікарі кажуть, у неї не було шансів вижити. Сам нападник повісився.

Трагедія сталась на очах у 13-річної сестри загиблої дівчини. Про це розповів начальник Кролевецького відділення поліції Олег Переход.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вбив колишню дружину на очах у дитини

"Дівчинка пояснила, що ввечері з сестрою поверталась додому. Коли вона першою зайшла на подвір'я, почула з вулиці крики сестри. Озирнувшись, побачила, як молодий чоловік б'є сестру ножем, а після чого втікає. Поліцейські встановили його дані і місце проживання. Підозрюваному 21 рік, він ніде не працює. Молоді люди зустрічались, проте півроку тому розсварились. Весь цей час юнак намагався відновити стосунки. Та коли поліцейські навідались до нього додому, з'ясувалось, що того ж вечора він вкоротив собі віку - повісився", - повідомив Переход.

Відомо, що загиблу дівчину та її сестру батько виховував сам.

У поліції за фактом умисного вбивства та самогубства відкрили кримінальні провадження.

На просп. Перемоги, 79 в Києві боєць АТО 27-річний Олег Кривець зарізав дружину 28-річну Світлану. Собі порізав вени. Потім намагався підірвати квартиру, відкривши газові конфорки.

Зараз ви читаєте новину «Шансів вижити не було: чоловік порізав колишню дівчину та вкоротив собі віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі