четвер, 22 квітня 2021 18:15

Самогубство 15-річної школярки: що розповіла мати однокласника покійної

Самогубство 15-річної школярки: що розповіла мати однокласника покійної
У Запоріжжі школярка, яка наклала на себе руки, залишила передсмертну записку. У ній розповіла про буллінг з боку вчителів. Фото: Billy Curtis via flickr.com

15-річна Вікторія із Запоріжжя могла вкоротити собі віку через проблеми у школі. Вона чекала від класного керівника підтримки та похвали.

А коли цього не сталось, вона вирішила звести рахунки із життям, припускає Надія, мати одного із однокласників покійної.

"Для дітей у цьому віці, виявляється, важливо мати підтримку класного керівника. І щоб там йому про клас не наговорили, він має сказати, що "діти, ви у мене найкращі". А тут було навпаки", - розповіла жінка, передає "Актуально".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубство школярки і страшна записка: мати розповіла про останній день життя доньки

Дівчина ніколи не була у школі "білої вороною", за її словами. Навпаки - вона була дуже активною та брала участь у всіх шкільних заходах. Додає, що діти не цькували дівчинку. І весь клас у шоці від трагедії.

Вікторія вкоротила собі віку 4 квітня. У зашморгу доньку у власній кімнаті знайшла її мати. 21 квітня в мережі з'явилася передсмертна записка школярки. У ній дівчина розповіла про цькування з боку вчителів та однолітків, зазначивши їхні імена. Також у записці зазначається, що в гімназії проводили опитування щодо булінгу, і вона єдина вказала на проблему. Але в підсумку весь клас списав це на жарт. І на це ніхто не звернув увагу.

Зараз ви читаєте новину «Самогубство 15-річної школярки: що розповіла мати однокласника покійної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі