четвер, 02 березня 2017 15:55

Шахта "Степова": збільшилась кількість постраждалих

Шахта "Степова": збільшилась кількість постраждалих

На шахті "Степова" у селі Глухів Сокальського району на Львівщині збільшилася кількість потерпілих унаслідок вибуху.

"До Червоноградської центральної міської лікарні привезли 12 поранених. З них 5 в особливо важкому стані, з яких 3 в реанімації", – кажуть у лікарні

За попередньою інформацією загинуло 8 гірників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман терміново вилетів на Львівщину

Потерпілих доставляють у Червоноградську міську лікарню. Гірників з важкими травмами госпіталізовуватимуть до медзакладів Львова.

За фактом вибуху на шахті "Степова" в Сокальському районі зареєстровано кримінальне провадження - порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Усіх гірняків із шахти на Львівщині, де сталася аварія, підняли на поверхню, повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

2 березня, о 12:46 у селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті № 10 "Степова" ВАТ "Львіввугілля" на горизонті 550 м, у 119-му конвеєрі внаслідок вибуху сталось обрушення гірської породи. На шахті працювало 172 гірники, на аварійній ділянці - 34.

Зараз ви читаєте новину «Шахта "Степова": збільшилась кількість постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі