середа, 27 січня 2021 13:47

Шахраї продали орендовану квартиру і зникли

Шахраї продали орендовану квартиру і зникли
У Києві шахраї продали орендували квартиру. Фото: pixabay.com

У Києві на Печерську шахраї орендували квартиру на 3 місяці. А потім продали за підробленими документами і зникли.

Потерпілий Кирило Колісніченко втратив $60 тис. і тепер доводить своє право на квадратні метри.

"Знайшов в інтернеті оголошення. І мені сподобалася ця квартира, усе було просто, я подивився, ми домовилися про умови, і я її придбав. Потім мені почали міняти замки, зник продавець, я не зміг до нього додзвонитися", – розповідає Кирило, передає "Сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї наживаються на продажі квартир: як уберегтися

Згодом чоловік дізнався, що справжня власниця квартири тільки здавала її в оренду. Зараз там живе її брат. Нотаріус, який укладав договір купівлі-продажу, запевняє, що всі довідки з БТІ та документи на право власності псевдогосподарі надали. Тому ніяких підозр вони не викликали.

Утім, з'ясувалося, що при укладанні угоди в документах або випадково, або навмисно наробили помилок. Крім того, є розбіжність з оригіналом і в серії паспорта псевдовласниці. І саме через ці неточності довести право Кирила на куплене житло складніше. Чия квартира, сторони з'ясовуватимуть у суді, а продавців-шахраїв шукають.

В Одесі невідомі виштовхали чоловіка з його власної квартири. А на вхідних дверях зловмисники встановили нові замки. З метою об'єктивного встановлення обставин усі учасники конфлікту дали пояснення у відділку поліції. Попередньо встановлено, що зазначене нерухоме майно є предметом судових спорів, а особи, які проникли до житла, - однією зі сторін процесу.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї продали орендовану квартиру і зникли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі