субота, 10 вересня 2022 02:16

Розвідка: Колони російської техніки на Харківщині - це картинка для глядача

Розвідка: Колони російської техніки на Харківщині - це картинка для глядача
Росіяни перекинули "підкріплення" на Харківський напрямок. Фото: eastnews.ua

Відео колони техніки на нібито Харківському напрямку, оприлюднені Міноборони РФ, є іміджево-інформаційною кампанією.

Так Росія відреагувала на контрнаступ Збройних Сил України. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив представник ГУ розвідки Андрій Юсов.

"Ми бачили колони техніки ворога, які рухалися на порятунок відступаючим військам супротивника на Харківщині. Але це швидше реагування на дії української армії. Україну це жодним чином не зупиняє... Так довго розповідати про невдачі української армії і відсутність серйозного контрнаступу й отримувати такий серйозний удар – треба виправляти іміджеві втрати", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку російську техніку ЗСУ захопили на Харківщині. Відео й фото трофеїв

Юсов додав, що це, найімовірніше, просто демонстрація "підтримки" для російського глядача.

"Путін намагається врятувати реноме і показати, що він контролює ситуацію. Але українські сили довели, що ні – (росіяни) не контролюють ситуацію. Ми не будемо анонсувати населені пункти, але точно Україна на цьому не зупинятиметься", - відповів Юсов.

МО РФ опубліковано серію роликів пересування колони важкої техніки росіян, які нібито вирушили на "підкріплення" до розбитих військ окупантів на Харківському напрямку.

Після втрати Росією Балаклії рашистські пропагандисти почали публічно вимагати від командування ввести на територію України "резерви".

Збройні сили України звільнили понад 20 населених пунктів на Харківському напрямку.

Загалом Україна повернула під свій контроль 700 кв. км, які були захоплені російськими військами.

Ідеться про Харківський і Південнобузький напрямки. Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу 8 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка: Колони російської техніки на Харківщині - це картинка для глядача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі