середа, 29 липня 2020 17:02

Розшук полтавського терориста: озвучили несподівану версію

Розшук полтавського терориста: озвучили несподівану версію
Поліцейські продовжують пошуки полтавчанина Романа Скрипника, який захопив заручника, а згодом відпустив його та зник у лісопосадці. Фото: pl.npu.gov.ua

Роман Скрипник, який у Полтаві захопив у заручники поліцейського, міг накласти на себе руки.

Таке припущення висловив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі "112 Україна".

"Одна з версій – що цей чоловік, можливо, вже і неживий. Тому що, за даними поліції та за свідченнями поліцейських, яких він брав у заручники, він був під дією, як виявилося, сильних наркотичних засобів, метамфетамінів. Також такі свідчення дали ті люди, які з ним тісно спілкувалися, що він дуже серйозно сидів на наркотиках. Ми думаємо, що він міг завершити життя самогубством", – сказав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За полтавського терориста більше не пропонують винагороди

Він додав, що поліція продовжує пошуки зловмисника.

"Ми сподіваємося найближчим часом зрозуміти, чи цей чоловік живий, чи не живий. І зробити так, щоб він відповідав за свої дії", – додав Геращенко.

Уранці 23 липня правоохоронці в Полтаві проводили операцію із затримання автовикрадача. Підозрюваний вихопив гранату РГД-5 і взяв у заручники оперативника. За 3 години зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на полковника поліції. Вони виїхали з Полтави на автомобілі ВАЗ 2115. У Решетилівському районі Полтавської області чоловік утік у ліс. Його пошуком займаються близько 500 правоохоронців. Кажуть, він має військовий вишкіл та навички виживання в екстремальних умовах.

Зараз ви читаєте новину «Розшук полтавського терориста: озвучили несподівану версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі