пʼятниця, 10 листопада 2017 09:52

Розрив печінки і шок: з'явилась нова інформація про побитого 2-річного хлопчика

Розрив печінки і шок: з'явилась нова інформація про побитого 2-річного хлопчика
У Києві 2-річного Максима побив коханець матері. У дитини розрив печінки, селезінки і травми кишечника. Фото - sud.ua

У Києві 2-річного Максима побив коханець матері. У дитини розрив печінки, селезінки і травми кишечника.

Мати хлопчика, 24-річна Ірина, виправдовується, що не була свідком побиття. Пішла того дня у справах, а Максима залишила на коханця. Про це пише sud.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-рiчнoму хлочикові матір злaмaлa нiс зa примхи

З Максимом у лікарні знаходиться дід Юрій. Каже, хлопчик і на хвилину його не відпускає, починає одразу плакати. А через отримані травми дитину не годували 5 днів.

Щодо матері та її співмешканця правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Батько дитини, який має проблеми з ногами, не впорається з малюком. Тому дід хоче забрати Максима до себе додому.

2-річного Максима госпіталізували до реанімації після побиття вітчимом 2 листопада. Інформація про госпіталізацію хлопчика надійшла поліції від лікарів. Під час спілкування із матір'ю правоохоронці з'ясували, що коли вона повернулася додому, то виявила сина, який важко дихав. Жінка додала, що її співмешканець не пояснив причину поганого стану хлопчика, а почав кричати на неї. Після цього вона викликала "швидку", а її цивільний чоловік пішов із дому.

Зараз ви читаєте новину «Розрив печінки і шок: з'явилась нова інформація про побитого 2-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі