субота, 10 серпня 2019 18:10

Розповіли ймовірну причину стрілянини під Києвом

Розповіли ймовірну причину стрілянини під Києвом
Під Києвом двоє чоловіків розстріляли боржника. Фото - npu.gov.ua

Чоловік, якого поранили унаслідок стрілянини в с. Петропавлівська Борщагівка під Києвом, заборгував нападникам $200 тис.

Потерпілий неофіційно займався купівлею-продажем акцій. Після останньої невдалої операції - заборгував, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

На нього напали, коли він йшов по вулиці і сам, побачивши, підійшов до нападників.Спочатку двоє чоловіків вирвали у нього пакет з ноутбуком, а потім один з них кілька разів вистрілив в бік боржника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У курортній Кирилівці влаштували стрілянину

У поліцію зателефонував охоронець супермаркету і повідомив, що до нього звернувся поранений чоловік і просить про допомогу.

На місце події одразу прибули правоохоронці. Пораненого госпіталізували в лікарню, де йому діагностували кульове поранення грудної клітки, живота і лівої руки.

Стріальці - двоє жителів Харківщини 62 та 51 років. Один з яких у минулому мав відношення до служби в ОВС. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Стрілянина трапилася ввечері 9 серпня. Після скоєння злочину зловмисники зникли з місця інциденту на автомобілі Mitsubishi Pajero. Через годину розшукуваний автомобіль з підозрюваними був зупинений в Обухівському районі.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли ймовірну причину стрілянини під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі