четвер, 24 січня 2019 17:35

Розкрили вбивство 23-річної давнини

Розкрили вбивство 23-річної давнини
У Сумах поліцейські розкрили вбивство 23-річної давнини. Тоді у під'їзді власного будинку пострілом в груди застрелили місцевого жителя. Фото - Новое Время

У Сумах поліцейські розкрили вбивство 23-річної давнини. Тоді у під'їзді власного будинку пострілом у груди застрелили місцевого жителя.

Злочин стався 3 березня 1996-го. Близько 21:00 у під'їзді будинку на вулиці Інтернаціоналістів невідомий пострілом із мисливської рушниці застрелив сумчанина, який повертався додому з роботи. Чоловік працював апаратником на Північній ТЕЦ, пише racurs.ua.

У перші години і дні після скоєння злочину затримати вбивцю не вдалося. Пошуки тривали дотепер. Чоловіка вирахували 18 січня цьогоріч і повідомили про підозру у вчинення злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Були невідомі голоси у голові: подробиці вбивства 13-річної школярки

"Підозрюваний — 52-річний раніше неодноразово судимий знайомий убитого. Він замислив убити свого знайомого, щоб не повертати гроші, узяти в борг. Прихопивши мисливську рушницю, він влаштував засідку в під'їзді будинку, у якому жила жертва. Щойно його боргодавець з'явився на сходах — вистрелив у нього", - розповів керівник Сумської поліції Павло Карабута.

Слідство триває.

Уранці 2 листопада торік Аліса Онищук зникла дорогою до Харкова. Наступного дня опівдні поліцейські знайшли її тіло у лісопосадці поблизу пішохідного мосту. Дівчину зґвалтували, задушили та пограбували, за висновками експертів. При ній не було особистих речей: мобільного телефону і рюкзака. Вбивцю не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили вбивство 23-річної давнини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі