вівторок, 27 березня 2012 17:03

Ростислав Шапошніков вважає, що його викрали і побили за наказом даішників

Ростислав Шапошніков вважає, що його викрали і побили за наказом даішників
Шапошніков неодноразово ставав на шляху свавілля даішників.Фото gazeta.ua

Ростислав Шапошніков, якого 24 березня викрали біля власного будинку, припускає, що став жертвою своєї роботи. Чоловік більше трьох років очолює проект Дорожній контроль і неодноразово ставав на шляху свавілля даішників.

"Я зранку вийшов до своєї машини, мене гукнули ззаду, не встиг обернутися, як заламали руки і кинули в чорний джип, на голову натягли целофановий кульок, посадили на заднє сидіння, з обох сторін сіли якісь головорізи. Кажуть борг потрібно віддавати вчасно. Але я нікому нічого не винен. Почали бити в праву сторону обличчя. Коли вивезли за місто викинули на дорогу, обличчям обернули в землю, сильно били ногами," - пригадує страшні події події Ростислав.

Першими побачили побитого чоловіка двоє велосипедистів, які проїжджали повз. Вони викликали швидку. Зараз чоловік проходить курс лікування в київській лікарні швидкої допомоги. У нього струс мозку та чисельні гематоми. Міліція порушила кримінальну справу за фактом крадіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівника "Дорожнього контролю" побили і вивезли в ліс

"Поки що слідчі порушили справу через крадіжку двох телефонів та камери, які були в той день при мені, згодом цю справу перекваліфікують у навмисне викрадення та нанесення важких тілесних ушкоджень. Думаю тих чоловіків найняли даішники, яким я перейшов дорогу. Але я не боюся і буду далі працювати у тому ж режимі що й раніше. Потрібно тільки трохи підлікуватись," - не падає духом потерпілий.

Шапошніков планує провести мітинг аби звернути увагу громадськості на те, що відбувається в країні.

"Ви подивіться що робиться навколо. Посеред дня викрадають журналіста і всі мовчать. Оце називається професіоналізмом міліції? Люди самі повинні зрозуміти, як потрібно жити і не виключати, що з будь-ким може трапитись така історія".

Зараз ви читаєте новину «Ростислав Шапошніков вважає, що його викрали і побили за наказом даішників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі