четвер, 24 січня 2013 16:39

Росіянин вербував луганчанок для московського борделю

Росіянин вербував луганчанок для московського борделю
Фото: sonnikguru.ru

Співробітники Управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області затримали 25-річногожителя Російської Федерації, який намагався вивезти двох луганчанок у Москву для подальшої сексуальної експлуатації. Про це повідомили у прес-службі МВС, пише УНН.

Як було встановлено, громадянин суміжної держави за допомогою Всесвітньої павутини зв'язався з 27-річною мешканкою Луганська і запропонував високооплачувану роботу в білокам'яній. Подробиці умов праці він не обумовлював, обіцяючи розповісти все при особистій зустрічі. А заодно просив підшукати миловидну напарницю. Вибір припав на дівчину 1995 року народження. Дізнавшись про те, що друга кандидатура підібрана, росіянин домовився про особисту зустріч на луганській землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-дружина Пола Маккартні була елітною проституткою

Приїхавши до Луганська, молодий чоловік не став приховувати, що йому потрібен персонал для роботи в борделі. Півдня він умовляв дівчат, обіцяв золоті гори, гарантував безпеку і хороші умови для "роботи". В результаті дівчата погодилися і вже увечорі були готові відправитися "підкорювати" Москву. Гість квапив українок, щоб в цей же день сісти на потяг. Росіянин розраховував, що, завдяки такому швидкому рішенню всіх питань, його не встигнуть вирахувати. Але помилився. При посадці в потяг його і дівчат затримали співробітники міліції.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація правопорушення — частина 3 статті 303 Кримінального кодексу України "Сутенерство або втягнення в заняття проституцією". Росіянина затримано згідно статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин вербував луганчанок для московського борделю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі