четвер, 20 жовтня 2022 09:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни поцілили дроном-камікадзе по навчальному закладу Миколаєва

Росіяни поцілили дроном-камікадзе по навчальному закладу Миколаєва
Миколаїв 20 жовтня росіяни обстріляли дронами-камікадзе. Фото: ілюстративне, facebook.com/DSNSMYKOL

У ніч на 20 жовтня ворог знову атакував Миколаїв ударними безпілотниками-камікадзе Shahed-136.

Минулося без жертв та постраждалих. Інформація про руйнування уточнюється, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім в Тelegram.

"Чотири дрони потрапили до одного з навчальних закладів міста. Ще один безпілотник впав на закриту приватну територію. Також у результаті виникли дві пожежі на відкритих територіях, які були оперативно ліквідовані", – уточнив Кім.

Неспокійно цієї ночі було і в Миколаївському районі. За словами Кіма, ворог завдав ударів з міномета в напрямку Очаківського порту, його акваторії та морськими шляхами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розпізнати дрон-камікадзе Shahed та уберегтися від нього: поради, які врятують вам життя

У Баштанському районі тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

"19 жовтня близько 15:30 та 20:00 були обстріли Широківського товариства, внаслідок чого один будинок зруйнований та ще один пошкоджений. Постраждалих немає", - додав Кім.

У Первомайському та Вознесенському районах день і ніч пройшли "відносно спокійно".

Про черговий обстріл Миколаєва Росією місцеві жителі повідомляли ще вночі. Люди чули щонайменше один звук під час повітряної тривоги, характерний для прильоту. На місці влучання спалахнула масштабна пожежа, писали місцеві пабліки.

Частину ударних дронів, які окупанти скерували на Миколаївську область, вдалося збити українським захисникам. Загалом не долетіли до цілі в ніч на 20 жовтня 14 ворожих безпілотників Shahed-136.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни поцілили дроном-камікадзе по навчальному закладу Миколаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі