середа, 29 червня 2022 09:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни накрили Сумщину з гранатометів

Росіяни накрили Сумщину з гранатометів
У ніч проти 29 червня російські окупанти обстріляли Сумщину з гранатометів. Фото: ілюстративне, t.me/Zhyvytskyy

У ніч проти 29 червня російські окупанти обстріляли Сумщину з гранатометів.

Атакували близько 23:00 28 червня, повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вгатили по Харкову з областю ракетами і РСЗВ: є загиблі й поранені

"Ситуація станом на 9:00. Останній на вчора обстріл завершився близько 23:00. Ворог стріляв з гранатометів по Великописарівській громаді, 40 приходів. Решта ночі була тихою", – зазначив він.

Також сьогодні вранці російські загарбники обстріляли позиції українських військових у прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей. Гатили з артилерії, повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 29 червня.

Росія щодня обстрілює населені пункти Сумщини та Чернігівщини, від чого потерпають мирні жителі областей та інфраструктура.

Приміром, загарбники за неділю випустили понад 150 снарядів і мін по чотирьох громадах Сумщини. Найбільше постраждала Краснопільська громада – сюди було близько сотні прильотів за день. Пошкоджені приватні господарчі споруди, водонапірна башта, ферма. Одна людина загинула, одна – в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни накрили Сумщину з гранатометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі