середа, 14 червня 2023 07:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Російський удар по Кривому Розі: кількість загиблих знову зросла

Російський удар по Кривому Розі: кількість загиблих знову зросла
Росія вночі 13 червня вдарила ракетами по житловому будинку в Кривому Розі. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Кривому Розі зросла кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару.

Вночі 14 червня від отриманих опіків, несумісних із життям, помер 67-річний чоловік. Про це повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул.

За його словами, тривають роботи з ліквідації наслідків удару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл Кривого Рогу: Зеленський узяв слово

"Постраждалим надається необхідна допомога, працюють усі служби, 40 бригад комунальників. Вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи міста працюють стабільно. Водопостачання із Південного водосховища здійснюється виключно на резервах. Тому не забуваємо про необхідність максимальної економії", ‒ зазначив Вілкул.

Він також повідомив, що вночі у Криворізькому районі обстрілів не було. Водночас ворог із важкої артилерії обстріляв Нікополь. Наслідки ще уточнюються.

Загарбники також намагалися атакувати область БПЛА. Але всі три іранські дрони були збиті над областю силами повітряного командування "Схід".

Російські загарбники вночі 13 червня завдали чергових ударів по Україні. Ворог випустив 14 крилатих ракет Х-101/555, з яких 10 було знищено протиповітряною обороною.

Одна з ракет пошкодила п'ятиповерхівку у Кривому Розі.

Зараз ви читаєте новину «Російський удар по Кривому Розі: кількість загиблих знову зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі