вівторок, 26 липня 2022 11:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські ракети "денацифікували" сільгосппідприємство під Дніпром: фото наслідків
3

Любимівська громада зазнала ракетного удару РФ
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Любимівська громада зазнала ракетного удару РФ
Любимівська громада зазнала ракетного удару РФ

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко показав наслідки удару росіян по Любимівській громаді Дніпропетровського району.

Терористи поцілили ракетами по сільгосппідприємству. Світлини оприлюднив у Telegram 26 липня.

"Сільгосппідприємство в Любимівській громаді після "прильоту" двох російських ракет. Руйнівний "руській мір", якого ніхто не хоче", – прокоментував Резніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову вгатили по Дніпропетровщині. "Демілітаризували" свиней

По Любимівській громаді окупанти вгатили в ніч на 25 липня. Там сталося займання двох ангарів. Пожежу вогнеборці приборкали. Ніхто не постраждав.

Тієї ночі загарбники також атакували Криворізький і Нікопольський райони. Під удар в останньому потрапили дві громади – Марганецька й Мирівська. У Мирівській пошкоджені шість приватних будинків і газогін. Постраждала 10-річна дівчинка.

У Криворізькому районі ворог обстріляв зі ствольної артилерії Зеленодольську громаду. Без жертв і руйнувань.

У ніч на 26 липня російська армія знову вдарила по Дніпропетровській області. Атаки припали на Криворізький та Нікопольський райони, повідомив Валентин Резніченко.

У Широківській громаді ворог поцілив зі ствольної артилерії по селу Кошове. Пошкоджено лінію електропередач. Червоногригорівську та Марганецьку громади "накрив" з реактивних систем залпового вогню, руйнувань нема. В обох випадках без жертв.

Зараз ви читаєте новину «Російські ракети "денацифікували" сільгосппідприємство під Дніпром: фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі