середа, 26 жовтня 2022 18:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти пішли в атаку на Донбасі: чим усе закінчилося

Російські окупанти пішли в атаку на Донбасі: чим усе закінчилося
Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три пункти управління, шість районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два склади з боєприпасами та п'ять інших важливих військових об'єктів ворога. Фото: Генштаб ЗСУ

Авіація Сил оборони протягом доби завдала удару по району зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три пункти управління, шість районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два склади з боєприпасами та п'ять інших важливих військових об'єктів ворога, повідомив Генштаб ЗСУ в середу, 26 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бахмутська м'ясорубка" – ЗСУ показали епічне відео викурювання окупантів із бліндажа

Повідомляється, що за добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут, Іванград, Андріївка, Соледар, Курдюмівка, Красногорівка, Новомихайлівка, Невельське, Мар'їнка та Кам'янка Донецької області.

"Ворог же обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання позицій на окремих напрямках та веде повітряну розвідку. Продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення. Протягом доби противник завдав ракетного удару та здійснив 11 обстрілів із реактивних систем залпового вогню", – ідеться у повідомленні.

Російські окупанти все ще намагаються наступати на Бахмутському й Авдіївському напрямках.

Водночас на Сватовському напрямку загарбники намагаються побудувати лінію оборони. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти пішли в атаку на Донбасі: чим усе закінчилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі