середа, 27 квітня 2022 19:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські мародери перейшли на "новий рівень" - обкрадають своїх

Російські мародери перейшли на "новий рівень" - обкрадають своїх
Знищені українськими воїнами російські окупанти. Фото: Facebook.com/usofcom

Оскільки українські захисники не дають росіянам просунутися в нові населені пункти, ті розкрадають власну бойову техніку, зброю та боєприпаси.

Перехоплений запис розмови опублікувала Служба безпеки України.

"Тут есть спи*енный автоматик. Спи*дили у кого-то из своих. У нас оружие числится на каждом человеке. Есть оружие, которое принадлежало двухсотым и трехсотым. Оно остается у нас, его не забирают", - розповідає російський окупант своєму батьку.

Каже, що для певності таку зброю закопують, щоб згодом за нею повернутися.

Тож батько просить "прикопати" йому парочку автоматів і пістолетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар яйцем в голову: українці накреативили нових карикатур на Путіна

Окупант розповідає, що найбільшою популярністю серед мародерів користуються прилади нічного бачення й тепловізори. Мовляв, вони дорогі і їх найпростіше вивезти, прикріпивши на кришці БТРа.

Росіянин скаржиться, що під час ремонту їхнього БТРа зник украдений ним пристрій нічного бачення: "БТР погнали на ремонт - в итоге, ночник ушел куда-то". А командири його переконують, ніби "он по дороге прое*лся".

Та батько не вірить: "Пи*дят твои командиры, бл*дь. Ясно-понятно: он полмиллиона стоит, чё б он не прое*ался. Конечно он прое*ался. Два таких ночничка, бл*дь, - и уже миллион".

Російські окупанти мародерствують у музеях заблокованого Маріуполя. Вихваляються, що навчилися "грамотно мародерити" в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Російські мародери перейшли на "новий рівень" - обкрадають своїх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі