середа, 29 квітня 2015 11:50

Російська поліція побила найманця за "посвідчення ополченця ДНР"

Російська поліція побила найманця за "посвідчення ополченця ДНР"
Фото: nn.mk.ru

У Нижньому Новгороді поліцейські побили російського найманця Олександра Зайцева, що воював на Донбасі на боці бойовиків, коли побачили його "посвідчення ополченця ДНР".

Про це повідомляє "МК.RU".

Зазначається, що на початку квітня Зайцев сидів із товаришами в кафе, звідки наряд ППС відвіз їх у відділ поліції № 4 Московського району Нижнього Новгорода. Коли зажадали паспорта, Зайцев простягнув свій документ, в якому опинилося "посвідчення ополченця ДНР".

"Я й не міг подумати, що це викличе таку агресію у поліцейських. Для початку мені сказали, що здадуть в ФСБ за найманство. Я пояснив, що я не найманець, а доброволець, який платні не отримує. Далі пішла тирада від одного з поліцейських: "Нам через вас, козлів, зарплату урізали!", - розповів бойовик.

За його словами, троє поліцейських вели геополітичну дискусію про непотрібність Криму.

"Один із них мене запитав: за кого воював? Я відповів, що захищав російських людей. Після цієї фрази один із них ударив мене по обличчю, я відсахнувся. Тоді він намотав на руку ремінь і почав наносити мені удари по спині й голові. Дуже хотілося вдарити у відповідь, але я розумів, що відразу отримаю термін за напад на представника влади. Через кілька хвилин мене стусанами відправили в камеру. Вранці прийшов наш знайомий, віддав "штраф" поліцейським - і нас відпустили", - розповів він.

Зайцев повернувся з України в Нижній Новгород перед Новим роком. Воював у РДГ "Рязань" у Донецьку і штурмував село Маринівка, служив в охороні об'єктів зв'язку у "начальника розвідуправління ДНР" Сергія Петровського на прізвисько "Хмурий".

Зараз ви читаєте новину «Російська поліція побила найманця за "посвідчення ополченця ДНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі