вівторок, 10 березня 2015 12:38

Російська агресія на Донбасі не стихає. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 10 березня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 9 березня
Ситуація на Донбасі. 8 березня

Ніч з 9 на 10 березня в зоні проведення антитерористичної операції характеризується активізацією бойових дій з боку терористів, які використовували великокаліберні міномети та важку артилерію.

Таку інформацію повідомив сьогодні речник АТО Анатолій Стельмах.

Так, з 20:00 9 березня і до 06:00 10 березня незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир'я.

Основний удар противника сконцентрувався на Донецькому напрямку. Бойовики обстріляли з мінометів і гранатометів Авдіївку, Опитне, Піски. Крім того, з 21:53 по 22:45 терористи вели вогонь по місту Авдіївка зі 152-мм артилерійських систем, які згідно Мінських домовленостей мали бути відведені від лінії розмежування.

Близько першої і другої ночі, противник знову завдав артилерійських ударів по Авдіївці. А о 21:00 артобстрілу зазнало селище Тоненьке.

На Луганщині проросійські бандформування двічі обстріляли зі стрілецької зброї Сокільники.

Вчора на Маріупольському напрямку, поблизу селища Широкине, практично весь день тривав бій. Починаючі з 9:30 ранку і майже до першої години ночі, терористи безуспішно штурмували позиції українських військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Російська агресія на Донбасі не стихає. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі