вівторок, 18 січня 2011 18:25

Росіянину, який відкусив палець даішнику, загрожує п'ять років в'язниці

Росіянину, який відкусив палець даішнику, загрожує п'ять років в'язниці

Громадянин Росії, який відкусив фалангу пальця співробітнику запорізької Державтоінспекції в серпні 2010 року, не уникне покарання - Василівський районний суд (Запорізька область) приступив до розгляду цієї резонансної справи, повідомив заступник прокурора Запорізької області Євген Проценко.

"Прокуратура Василівського району Запорізької області завершила розслідування і направила резонансну справу до суду. Підозрюваний, який відкусив палець даішнику, після конфлікту поїхав до Москви за станом здоров'я, де пройшов курс лікування. Тепер він приїхав і буде з'являтися до суду", - сказав Проценко на брифінгу в обласній прокуратурі у вівторок.

Заступник прокурора заявив, що стосовно "російського автолюбителя" порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (навмисне заподіяння працівнику правоохоронних органів тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

У прокуратурі зазначили, що санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на такий же термін.

Як повідомлялося, інцидент стався 28 серпня 2010 р. на трасі Харків-Сімферополь у районі села Кам'янське. Співробітники Державтоінспекції зупинили автомобіль "Лексус" з російськими номерами за порушення швидкісного режиму. Виник конфлікт і водій відкусив співробітнику ДАІ фалангу пальця. Потерпілий був прооперований.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Росіянину, який відкусив палець даішнику, загрожує п'ять років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі