пʼятниця, 25 жовтня 2024 10:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни поскаржились на атаку дронів та повітряної кулі

Росіяни поскаржились на атаку дронів та повітряної кулі
У Росії заявили про нібито знищення українських дронів та повітряної кулі. Фото: chas.news

У Росії знову офіційно заявили про атаку українських дронів.

У ніч проти 25 жовтня протиповітряна оборона РФ нібито знищила сім безпілотників та повітряну кулю. Про це повідомило російське міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остін сказав, чому не дозволяє українцям атакувати Росію ракетами ATACMS

"Протягом минулої ночі припинено спроби київського режиму здійснити терористичні атаки із застосуванням БПЛА літакового типу та малорозмірної повітряної кулі по об'єктах на території Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

При цьому там зазначили, що російська ППО нібито перехопила та знищила три БПЛА над акваторією Азовського моря. Ще три дрони збили над територією Білгородської області, один БПЛА над територією Брянської області. Окрім того, в РФ заявили про знищення однієї малорозмірної повітряної кулі над територією Ростовської області.

Сили оборони України вночі проти 20 жовтня завдали ударів по аеродрому та військовому заводу в Липецькій області Росії.

За даними українського Генштабу, Силами оборони було уражено військову інфраструктуру військового аеродрому "Липецьк-2". Ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання пально-мастильних матеріалів та авіаційної техніки.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни поскаржились на атаку дронів та повітряної кулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі