субота, 28 вересня 2024 06:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія випустила по Києву близько півтора десятка дронів - КМВА

Росія випустила по Києву близько півтора десятка дронів - КМВА
РФ атакувала Україну ударними дронами. Фото: ukrinform.ua

Російські загарбники вночі проти 28 вересня знову атакували Україну ударними дронами.

Зокрема, кількома хвилями безпілотники заходили на Київ. Це була вже десята повітряна атака на столицю з початку вересня, повідомив начальник Київської МВА Сергій Попко.

Повітряна тривога у місті тривала близько трьох години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість загиблих у Кривому Розі зросла до трьох

"Приблизно півтора десятка російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знищені силами та засобами ППО на підступах та на території столиці. Попередньо, зафіксовано падіння уламків в Оболонському районі. Внаслідок чого було пошкоджено нежитлове приміщення. Інформація щодо постраждалих не надходила", - зазначив Попко.

Дані оперативного зведення ще оновлюються та уточнюються.

"Я вкотре прошу всіх киян завжди відповідально ставитися до оголошення небезпек, не нехтувати правилами і завжди користуватися укриттями. Бережіть себе!" - наголосив начальник МВА.

У ніч проти 27 вересня РФ атакувала Україну балістичною ракетою "Іскандер-М/KN-23" та двома крилатими ракетами Х-22. Також окупанти випустили по Україні 32 ударних БпЛА типу Shahed.

У результаті протиповітряного бою збито 24 ударних БпЛА типу Shahed. Один безпілотник увійшов в повітряний простір Румунії, ще один ворожий БпЛА локаційно втрачено внаслідок протидії РЕБ Сил оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Росія випустила по Києву близько півтора десятка дронів - КМВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі