вівторок, 09 грудня 2014 17:22

Росія відводить війська за межі Херсонської області - прикордонники

Росія відводить війська за межі Херсонської області - прикордонники
Фото: portal.lviv.ua

Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко заявляє, що російські військові відходять за межі Херсонської області.

Інформує "Інтерфакс-Україна".

"На Арабатській стрілці, півостровах Чонгар (півострів у північній частині затоки Сиваш Азовського моря) та Ад (мис Казантип) російські збройні сили відходять за межі Херсонської області. Це - ще одна наша спільна перемога", - написав Назаренко у своєму Twitter.

Голова прикордонвідомства зазначив, що він у вівторок за дорученням президента України Петра Порошенка працює на адмінкордоні з Кримом.

Раніше керівник Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України Сергій Бідило запевнив, що української військової сили на кордоні Херсонської області з Кримом вистачить для будь-яких сценаріїв розвитку подій.

"На тій території Херсонської області, яка межує з Кримом, зосереджена така кількість військовослужбовців і військової техніки, якої вистачить для розгортання будь-яких сценаріїв", - заявив Бідило у вівторок на зустрічі з головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Путіловим.

Зараз ви читаєте новину «Росія відводить війська за межі Херсонської області - прикордонники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі