вівторок, 07 червня 2022 10:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вгатила по Дніпропетровщині з "Ураганів": є постраждалі (додано фото)
3

Фото: facebook.com/Дмитро Невеселий

У ніч на 7 червня російські окупати вкотре обстріляли Криворізький район на Дніпропетровщині.

Ворог ударив з "Ураганів" по Зеленодольській громаді. Є постраждалі, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"У Великій Костромці поранений 46-річний чоловік. Він у лікарні. В селі пошкоджені будинки", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонер приніс додому російські боєприпаси - тепер в лікарні

Внаслідок обстрілу чоловік отримав осколкове поранення ноги, уточнив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук в Тelegram.

"Протягом ночі повторних обстрілів Криворізького району не зафіксовано, у всіх інших - нині спокійно. Ситуація на Дніпропетровщині контрольована. В кожному куточку області майорить синьо-жовтий стяг, і так буде завжди", - додав Лукашук.

Оновлено: внаслідок ворожої атаки у Великій Костромці пошкоджені житлові будинки, газопровід, електромережу. Одна людина поранена, уточнив голова Зеленодольскої громади Дмитро Невеселий у Facebook.

Російські окупанти ввечері 2 червня обстріляли Дніпропетровщину касетними боєприпасами, "Ураганами" й мінометами. На місці рятувальники виявили майже 40 сучасних касетних бойових елементів від снаряда РСЗВ.

Зараз ви читаєте новину «Росія вгатила по Дніпропетровщині з "Ураганів": є постраждалі (додано фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі