середа, 23 листопада 2022 13:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія масовано атакує Україну. Вибухи лунають в низці областей
Оновлено

Росія масовано атакує Україну. Вибухи лунають в низці областей
23 листопада Росія вчергове вдарила ракетами по Україні. Фото: УНН

Пообіді 23 листопада Росія накрила українські області ракетами. Про вибухи повідомляють в низці регіонах.

Зокрема, у Полтавській, Київській, Миколаївській областях працює протиповітряна оборона. Місцева влада закликає перебувати в укриттях.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зазначив, що ракет багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тероризм та інформаційні атаки – Подоляк розповів про тактику Росії

"З півдня та зі сходу. Працює ППО", – повідомив він.

У районі Кременчука на Полтавщині бачили проліт семи ракет, які прямували на захід країни. Біля Ізюма Харківської області помітили дві ворожі ракети, проінформував журналіст Андрій Цаплієнко.

Оновлено о 14:06. На Вінниччині чутно вибухи. ЗМІ повідомляють, що гримить у Ладижині, де розташована теплова електростанція. Попередньо ППО.

Оновлено о 14:11. У Київській області також повідомляють про роботу ППО. Голова ОВА Олексій Кулеба закликав залишатися в укриттях.

Росіяни вранці 23 листопада обстрілювали Херсон. По місту завдали масованих ударів. Обстріли розпочались близько 9:00, повідомив у Telegram журналіст Костянтин Риженко. Він припустив, що обстрілювати Херсон могли фосфорними або термітними снарядами.

Обстріли Херсона з боку російських окупантів були прогнозованими. Загарбники ведуть пропагандистську війну, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в телемарафоні "Єдині новини" 23 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Росія масовано атакує Україну. Вибухи лунають в низці областей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі