четвер, 13 жовтня 2022 18:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія атакувала Україну "Калібрами": як спрацювала ППО

Росія атакувала Україну "Калібрами": як спрацювала ППО
Окупанти з акваторії Чорного моря атакували крилатими ракетами типу ''Калібр'' об'єкти критичної інфраструктури у західному регіоні України. Фото: Укрінформ

У четвер, 13 жовтня, російські війська з акваторії Чорного моря атакували крилатими ракетами типу ''Калібр'' об'єкти критичної інфраструктури у західному регіоні України.

Чотири крилаті ракети знищено силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування ''Захід". Про це командування повідомило в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухи на Тернопільщині: Труш розповів подробиці

"Рашисти продовжують атакувати мирне населення, завдавати ракетні удари по об'єктах критично-важливої інфраструктури... Це свідчить тільки про одне – Росія налякана", – наголосили у повідомленні.

Ще одну крилату ракету "Калібр" знищено на півдні країни підрозділом протиповітряної оборони Повітряне командування "Південь".

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив у Telegram, що загарбники влучили в один з військових об'єктів у Львівській області.

За його інформацією, обійшлося без жертв.

13 жовтня росіяни завдали ракетних ударів по трьох областях України. Під удари потрапили Львівська, Чернівецька й Тернопільська області. У всіх трьох областях працювала ППО.

Зараз ви читаєте новину «Росія атакувала Україну "Калібрами": як спрацювала ППО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі