четвер, 12 червня 2014 14:24

Російський спецназ повертається додому "Вантажем-200"
4

Незважаючи на те, що Володимир Путін неодноразово в категоричній формі заперечував участь російських військовослужбовців у війні проти України на Донбасі, вже є низка доказів, що спростовують слова президента Росії.

Так сьогодні "Zik" з посиланням на 5-й канал навів слова одного з бійців Нацгвардії, який заявив, що серед вбитих не бачив чеченців, але бачив росіян, яких можна було ідентифікувати за татуюванням. "Особисто я чеченців там не бачив, бачив росіян - було татуювання "45-й полк ВДВ", - сказав він.

Раніше повідомлялося про двох ідентифікованих загиблих військовослужбовців 45-го полку ВДВ Росії.

Олексій Юрін, 21, Можайськ. Служив за призовом в 45-му гвардійському полку спецназу ВДВ ЗС РФ. Ліквідований силами АТО в Донецьку.

 
 
 

Терорист Олександр Єфремов № 1336 місто Москва (РФ) 45-й полк спецназу ВДВ РФ. Ліквідований силами АТО в Донецьку.

 
 
 

Ще одним свідченням участі у війні проти української армії бійців 45-го полку ВДВ стали слова російського незалежного журналіста Аркадія Бабченка, який нещодавно повернувся з Донбасу.

"На повороті на Червоний Лиман національні гвардійці знайшли тіло, яке, ймовірно, три дні лежало, його під час бою кинули, боєць ДНР. Вони його поховали біля газової станції, поставили хрестик, документів не було. У людини на руці було татуювання "За ВДВ" і "45-й полк" - це російський 45-й полк. Тобто чоловік служив у Росії. Я не хочу сказати, що він службовець 45-го полку, я думаю, що він там термін служив. Я хочу сказати, що якщо у когось хтось зник, то я знаю одне місце, де чоловік, який служив у 45-му полку, лежить, там могила", - заявив він в ефірі "Радіо Свобода".

 

Зараз ви читаєте новину «Російський спецназ повертається додому "Вантажем-200"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі