вівторок, 18 вересня 2012 15:02

Російський педофіл 100 разів ударив ножем зґвалтовану півторарічну дівчинку

Російський педофіл 100 разів ударив ножем зґвалтовану півторарічну дівчинку
Мозгунов поклав тіло біля собаки, щоб приховати свій злочин. Фото: Newsru.com

Чоловік, затриманий в ніч з 17 на 18 вересня за підозрою в жорстокому вбивстві півторарічної дівчинки в Болотнінському районі Новосибірської області, зізнався, що інсценував напад собаки, щоб приховати зґвалтування і вбивство дитинки.

37-річний житель Новосибірська Андрій Мозгунов розповів на допиті, що 16 вересня "убив дівчинку шляхом нанесення не менше ста ножових поранень з метою приховати інший злочин - зґвалтування, і поклав її тіло поруч з собакою, яка знаходилась з ними в одній кімнаті, щоб інсценувати смерть дитини в результаті укусів", йдеться в повідомленні на сайті Слідчого управління СКР по Новосибірській області.

Мозгунов є членом Новосибірського спілки журналістів, він працював верстальником і дизайнером. Як розповів голова обласної Спілки журналістів Андрій Челноков, слідчі просили його дати йому характеристику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіла, що згвалтував 87 дітей, посадили на 18 років

"Я дав об'єктивну оцінку цій людині: він слабохарактерний, дуже любив випити. При цьому як технічний працівник був просто чудовий: програміст і верстальник відмінний, ніхто не очікував від нього такого", - сказав він.

На своїй сторінці в соцмережі "Моє коло" Мозгунов повідомив, що є членом Спілки журналістів Росії з 2005 року, а також те, що він працював над ювілейними виданнями до 65-річчя Центрального району Новосибірська, 70-річчю Новосибірського аграрного державного університету та 100-річчю місцевої інфекційної лікарні, а також над "журналістською енциклопедією Новосибірської області".

За даними розслідування, в минулу неділю 21-річна жінка на прізвище Карпова приїхала зі своєю дочкою Ніколь погостювати до сестри Ольги Соколіхіної, яка проживає в селищі Тельмана Болотнінского району в приватному будинку. Господиня з сестрою та іншими гостями після застілля вирушили за грибами. З дівчинкою залишили Мозгунова, який заснув після вживання спиртного. У кімнаті, де перебувала дитина, також був прив'язаний ротвейлер, розведенням яких займається Соколіхіна.

Коли господиня і гості повернулися, вони знайшли понівечений труп дівчинки. Спочатку підозрювали в її смерті пса, проте Ольга Соколіхіна відразу висловлювала впевненість у невинності свого вихованця. Коли ж експерти виявили на тілі дівчинки близько 100 ножових поранень, підозра впала на Мозгунова. Як виявилося, він зґвалтував і вбив дівчинку, а потім проткнув її тіло ножем і поклав поряд з собакою.

Після злочину чоловік сховався. Пересуваючись на попутках, він проїхав понад 120 кілометрів по федеральній трасі. Його затримали в Новосибірську. Порушено кримінальну справу за статтями 131 (згвалтування) та 105 (вбивство) КК РФ.

Зараз ви читаєте новину «Російський педофіл 100 разів ударив ножем зґвалтовану півторарічну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі