субота, 05 березня 2022 17:29

Російських окупантів повністю вибили з Миколаєва

У Миколаєві Збройні сили вибили з міста російських окупантів і захопили ворожу техніку.

"Окупантів вибили з міста. Маємо багато трофейної техніки. Ми їх вибили не лише з міста, з Кульбакіно, а зараз вони просто тікають. Здебільшого у напрямку Херсона. У напрямку Шевченка, Луча, Снігурівки. У місті немає жодної ворожої техніки. Місто на замку", – повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у Telegram.

У Миколаєві є втрати серед мирного населення.

"Орки голодні і проситимуть їсти. Можете їх нагодувати, а потім затримати. Так би мовити – громадянське затримання", – звернувся Кім до місцевого населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська ракета розтрощила багатоповерхівку в Харкові

Миколаївські гвардійці спільно із ЗСУ знищили російську розвідувальну групу, повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Бійцям вдалося взяти у полон чотирьох розвідників. Їх передали співробітникам СБУ. На в'їзді до Миколаєвав знищили бронеавтомобіль окупантів "Тигр".

 

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Російських окупантів повністю вибили з Миколаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі