четвер, 28 серпня 2014 12:49

Російські війська захопили Новоазовськ і низку сіл на півдні Донеччини — РНБО

Російські війська захопили Новоазовськ і низку сіл на півдні Донеччини — РНБО
Фото: ria.ru

Російські війська в середу зайняли і контролюють м.Новоазовск і низку населених пунктів Новоазвоського, Старобешівського та Амвросіївського району Донецької області, заявляють в РНБО України.

"Вчора під контроль російських військових перейшло м.Новоазовск, низка населених пунктів Новоазовського, Старобешівського, Амвросіївського р-ну", - повідомляється в твіттері РНБО України вдень у четвер.

У Раді нацбезпеки і оборони поінформували, що "вчора околиці Новоазовська, позиції ВСУ були обстріляні "Градами" з території РФ. Потім - атака 2 колонами військ, техніки РФ".

У повідомленні підкреслюється, що контрнаступ підрозділів Збройних сил РФ і бандформувань в південно-східній частині Донецької обл. триває.

У РНБО України додали, що для збереження життя українських військових, перегрупування командуванням АТО з Новоазовська виведені підрозділи об'єднаних сил АТО, МВС та Держприкордонслужби України.

Зараз ви читаєте новину «Російські війська захопили Новоазовськ і низку сіл на півдні Донеччини — РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі