четвер, 19 лютого 2015 12:40

Російські терористи продовжують обстрілювати Донбас. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі на 19 лютого
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі на 18 лютого
Ситуація на Донбасі на 17 лютого

За минулу добу в районах проведення антитерористичної операції зафіксовано 46 випадків порушення терористами режиму "тиші".

14 разів злочинці застосовували реактивні системи залпового вогню, 21 – артилерію і міномети. А в районі селища Піски, що на Донецькому напрямку, відбулося бойове зіткнення сил АТО з терористами.

Хоча інтенсивність обстрілів на напрямку Дебальцевого зменшилася, все ж поодинокі випадки вогневого контакту наших військових з бойовиками протягом доби фіксуються. Також, за вчорашній день незаконні збройні формування тричі обстріляли позиції сил АТО у цьому напрямку. Зокрема, місто Золоте двічі зазнавало мінометного вогню, а по селищу Семигір'ю терористи було застосували артилерію.

На Донеччині з реактивних систем залпового вогню бойовики 5 разів обстріляли Авдіївку, 4 рази Опитне, двічі Піски та Водяне.

В той же час, по усій лінії розмежування цієї ночі інтенсивність обстрілів зменшилась.

На Луганщині ворожих обстрілів зазнало селище Кримське, у напрямку Маріуполя по населеному пункту Широкіне бандити вели вогонь зі стрілецьку зброї.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи продовжують обстрілювати Донбас. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі