пʼятниця, 14 березня 2014 12:23

Російські спецслужби затримали сімох українських "націоналістів" з Луганської області
2

Російські спецслужби затримали угруповання націоналістів, які приїхали з України в Москву для проведення диверсійних акцій.

Українці дісталися до Росії на автобусі і планували проводити в Москві сутички та провокації. Поліцейські склали відносно громадян України адміністративні протоколи за дрібне хуліганство, про це повідомляє російське видання lifenews.

"Всі семеро є учасниками націоналістичного угруповання і поголених налисо. При собі у них знайшли тільки ножі, однак у правоохоронних органів є інформація, що молоді готували в Москві диверсійні заходи і заворушення. Українці доставлені у відділення поліції на південно-заході Москви", - повідомило джерело в правоохоронних органів.

У всіх затриманих українські паспорти і однаковий час в'їзду в Росію. З ними працюють співробітники поліції і спецслужб, вони дають пояснення в ОВС.
Молоді люди разом зі своїм ватажком Володимиром Січко відсидять в ізоляторі тимчасового утримання до суду. Їм загрожує до 15 діб арешту.

Список затриманих: Володимир Січко, 1958. Донецька область, Сергій Рудь, 1994. Луганська область, Микита Демченко, 1994. Луганська область, Дмитро Ямпільський, 1994. Луганська область, Антон Дмитрієв, 1994. Луганська область, Євген Глухів, 1991. Луганська область, Ігор Сушик, 1992. Луганська область.

Зараз ви читаєте новину «Російські спецслужби затримали сімох українських "націоналістів" з Луганської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі