четвер, 20 жовтня 2022 11:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські спецслужби готують теракти на своїй території, щоб звинуватити Україну ‒ ГУР

Російські спецслужби, імовірно, готують на території РФ теракти проти власного населення.

Нині російські військкомати розповсюджують "пам'ятки" для місцевих жителів, у яких звинувачують українські спецслужби в плануванні й проведенні терористичних актів проти мирного населення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи живий ще Путін: Буданов сказав, коли світ дізнається правду

Росіянам розповідають, нібито "диверсанти" викладають на дорогах, лавках і в кущах заміновані телефони, гаманці, планшети. Кажуть, що подібним чином можуть бути заміновані навіть дитячі речі.

Автор: gur.gov.ua
  У Росії розповсюджують «пам’ятки» для місцевих жителів в яких звинувачують українські спецслужби в плануванні та проведенні терористичних актів
У Росії розповсюджують «пам’ятки» для місцевих жителів в яких звинувачують українські спецслужби в плануванні та проведенні терористичних актів

"Ця "страшилка" – дзеркальне відображення реальних дій рашистів на тимчасово окупованих територіях України. Після звільнення там справді масово залишали різноманітні заміновані предмети, побутові прилади й дитячі іграшки, які призводили до каліцтв і навіть смертей мирного населення", ‒ ідеться в повідомленні.

У ГУР вважають, що російські спецслужби таким чином готують підґрунтя для проведення провокацій з подальшим звинуваченням України.

Російський президент Володимир Путін може застосувати тактичну ядерну зброю проти України. Однак це лише пришвидшить розпад Росії. Водночас у країні-загарбниці зараз почали готувати підземні паркінги під бомбосховища. Про це сказав керівник головного управління розвідки Міноборони генерал-майор Кирило Буданов в інтерв'ю "Обозревателю".

Війна має закінчитися наприкінці весни. До кінця цього року українські воїни значно просунуться вперед. Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Російські спецслужби готують теракти на своїй території, щоб звинуватити Україну ‒ ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі