середа, 15 квітня 2015 13:28

Російські окупанти видають жителям захоплених територій довідки для посвідчення особи

Російські окупанти видають жителям захоплених територій довідки для посвідчення особи
Фото: unian.ua

На окупованих бойовиками територіях Донецької області людям видають довідки, які повинні засвідчувати особу. Терористична влада планує також почати видачу паспортів самопроголошеної ДНР.

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Окупанти все глибше заганяють окуповану частину Донбасу в сіру зону і безправ'я. Окупаційна адміністрація на території Донецької області розпочала видачу тимчасових довідок для посвідчення особи.

У подальшому планується видача так званих паспортів ДНР, які не будуть визнані жодною країною світу і будуть недійсні при перетині державного кордону та здійсненні будь-яких юридичних операцій", - повідомив Лисенко.

Як зазначив речник, усе, що виробляється на окупованих територіях і видається громадянам як нібито законна довідка, є незаконним, оскільки це виробляється незаконними збройними формуваннями, а також начебто адміністрацією, яка займається організацією життєдіяльності на захоплених територіях.

"Тому всі ці довідки, якого б формату або бланку вони не мали, вони є недійсними", - наголосив Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти видають жителям захоплених територій довідки для посвідчення особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі