понеділок, 06 червня 2022 11:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Родичі окупантів роблять "бізнес" на мародерстві в Україні - перехоплена розмова

Родичі окупантів роблять "бізнес" на мародерстві в Україні - перехоплена розмова
Родичі окупантів розділяють награбоване в українців майно. Фото: dsnews.ua

Родичі російських окупантів організували "логістичні центри" з доставки награбованого на війні і продають його своїм співвітчизникам.

Та бізнес іде не дуже, тому що окупанти крадуть один в одного. Про це свідчить перехоплена розмова, яку опублікувала СБУ.

"Вчора дружина Вови мікрохвильову піч забрала… вентилятор, кавомолку там, мультиварку…", - звітує чоловіку-окупанту дружина, яка займається розподілом награбованого в РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хто вдруге захоче в таку д*пу" - Путін заманює окупантів грошима, щоб ті не відмовлялися воювати (18+)

Але окупант, як виявляється, окрім переліченого, вкрав в Україні ще чотири телевізори: "три телевізори в коробці і один без коробки".

Той, що без коробки, їй віддали, а от інших трьох немає. Жінка підозрює, що їх забрав "той хр*н, який... він двічі забирав".

Тож вона просить чоловіка "розібратися".

Російські окупанти виносять з осель українців не лише цінні речі. Крадуть загарбники навіть магніти з холодильників. Про це свідчить перехоплена Службою безпеки України телефонна розмова. Загарбник у розмові не приховує, що росіяни крадуть в українців все, що бачать.

Зараз ви читаєте новину «Родичі окупантів роблять "бізнес" на мародерстві в Україні - перехоплена розмова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі