середа, 29 серпня 2018 18:10

Родина замореного голодом хлопчика зникла в невідомому напрямку

Родина замореного голодом хлопчика зникла в невідомому напрямку
Батько виснаженого 4-річного Владислава з Новоукраїнки на Кіровоградщині, Олександр Мольченко заявив, що його родині погрожують убивством. Фото - Уніан

Батько виснаженого 4-річного Владислава з Новоукраїнки на Кіровоградщині Олександр Мольченко заявив, що його родині погрожують убивством.

Тому змушений із дружиною та 3 доньками переховуватися.

"Мені погрожують убивством. Тому я ховаю сім'ю та найближчим часом ні з ким спілкуватися не буду", - заявив Мольченко під час зйомки ток-шоу на каналі "Україна".

Знімальна група намагалася розшукати сім'ю Мольченків у селі Рівному Новоукраїнського району. Є дані, що нібито вони виїхали з Новоукраїнки саме до цього населеного пункту. Але сім'ї там не виявилося.

Батько кілька разів намагався забрати сина з лікарні, йому не дозволили.

За час перебування в лікарні дитина зміцніла та видужала. Владислав сам почав ходити, грається іграшками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько замореного голодом 4-річного хлопчика записав відеозвернення

Обстеження показало пневмонію, але через сильне виснаження Владик не відчував температури та інших симптомів. Тепер після інтенсивної терапії хвороба позаду, пише kp.ua.

Комісія міськвиконкому прийняла рішення позбавити Мольченків батьківських прав на сина. Відповідне клопотання вже передали до суду, який і вирішить долю дитини.

"Щодо інших 3 дітей направлене клопотання до поліції для того, щоб батьків притягнули до відповідальності за невиконання своїх обов'язків", - розповів заступник міського голови Новоукраїнки Олександр Руденко.

У місті Новоукраїнка на Кіровоградщині з родини 36-річних Олександра та Наталії Мольченків вилучили сина Владислава, 3 роки 10 місяців. Хлопчик важить 7 кг, це майже у півтора разу менше норми. Подружжя виховує ще 3 дочок. 10-річну Олександру від першого шлюбу жінки та 2 спільних – 6-річну Юлію та Єву, 10 місяців. Вони у задовільному стані.

Зараз ви читаєте новину «Родина замореного голодом хлопчика зникла в невідомому напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі