пʼятниця, 17 серпня 2018 17:08

Батько замореного голодом 4-річного хлопчика записав відеозвернення

Батько замореного голодом 4-річного хлопчика записав відеозвернення
Батько виснаженого 4-річного Владислава з Новоукраїнки – Олександр Мольченко пов'язує стан сина зі своєю викривальницькою діяльністю щодо працівників органів місцевого самоврядування. Фото - Facebook

Батько виснаженого 4-річного Владислава з Новоукраїнки на Кіровоградщині – Олександр Мольченко – опублікував відеозвернення до журналістів. Він пропонує усім засобам масової інформації, "які опублікували статтю щодо родини, весь той негатив, який виплеснули, видалити. Оскільки вони є неправдивими і подані лише з однієї сторони".

Ситуацію довкола своєї родини Мольченко пов'язує зі своєю викривальницькою діяльністю "злочинних дій" і "злочинних намірів" працівників органів місцевого самоврядування.

Чоловік каже, що збирається їхати до Києва разом із дружиною та 3 доньками, де пробуде якийсь час, аби вийти у прямий ефір. Водночас він анонсує, що вийде найближчим часом, можливо, навіть і "на міжнародний канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заморений голодом 4-річний хлопчик - син депутата

У його дружини Наталі одразу після народження Владислава запідозрили туберкльоз і направили на примусове лікування до спецлікарні. Владислав весь цей час залишався у районній лікарні, де на ньому випробовували невідомі ліки. Це і є причиною виснаження дитини.

У місті Новоукраїнка на Кіровоградщині з родини 36-річних Олександра та Наталії Мольченків вилучили сина Владислава, 3 роки 10 місяців. Хлопчик важить 7 кг, це майже у півтора разу менше норми. Подружжя виховує ще 3 доньок. 10-річну Олександру від першого шлюбу жінки та 2 спільних – 6-річну Юлію та Єву, 10 місяців. Вони у задовільному стані. Владислава обстежили, він абсолютно здоровий. Проте залишків їжі на той час у його шлунку не виявили.

Зараз ви читаєте новину «Батько замореного голодом 4-річного хлопчика записав відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі