вівторок, 18 жовтня 2011 16:58

Рівненські школярі смажили живих цуценят на вогні

Рівненські школярі смажили живих цуценят на вогні

На Рівненщині школярі смажили на вогні цуценят і зацікавлено спостерігали за муками тваринок.

Про пекельну екзекуцію дорослі дізналися від вихованців одного з дубенських дитячих садочків, адже школярі-садисти знущалися з чотирилапих просто перед очима в малечі.

"Діти знайшли якісь шнурівки, мені племінниця розповідала, це були шнурівки від кедів. Вони зв'язали ними собак, і кидали у вогонь. Одній собаці вдалося втекти, а ті решта згоріли", - розповіла мешканка Дубна Ганна.

Свій страшний вчинок п'ятикласник однієї зі шкіл мотивував тим, що собача, нібито, вкусило його, і хлопець помстився тварині в такий лютий спосіб. Однолітки, які бачили катування цуценят, не зупинили садиста, а навпаки - підтримали. Усі троє учнів - неповнолітні, тому відповісти за скоєне можуть тільки їхні батьки.

"Безпосередньо до адміністративної відповідальності притягуються батьки за неналежне виконання батьківських обов'язків", - зазначив Василь Бурик, керівник Дубенського МВ міліції.

Таку агресію виявляють, здебільшого, діти з малозабезпечених і проблемних сімей. Підтвердження цьому й нинішній випадок. Батьки школярів-садистів працюють за кордоном, тому виховувати дітей нікому. На думку психологів, про такі родини мають дбати відповідні служби.

"Ми повинні працювати на випередження, а не за принципом - подія сталася, і ми тільки тоді її аналізуємо. Я не песиміст, але я не виключаю, що завтра може статися щось подібне, тому що умови життя матеріальні змінюються не на користь сім'ї. Проблеми матеріального характеру провокують подібні вчинки", - розказав Володимир Омельчук, психолог.

Зараз ви читаєте новину «Рівненські школярі смажили живих цуценят на вогні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі