пʼятниця, 31 березня 2023 06:57

РФ вночі атакувала Україну ракетами та БПЛА: де є "прильоти"

РФ вночі атакувала Україну ракетами та БПЛА: де є "прильоти"
Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів залишається досить високою. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua/photos

У ніч на 31 березня російські окупанти вкотре обстріляли Харків.

Атакували місто ракетами із зенітно-ракетного комплексу С-300, повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 31 березня.

"Було здійснено дев'ять ракетних пусків по цивільній інфраструктурі міста Харків. Для завдання авіаційних ударів (по Україні. – Gazeta.ua), противник залучив 10 ударних БпЛА типу "Шахед-136", дев'ять з них знищили наші захисники", – уточнили в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Бєлгороді лунають вибухи

Загалом минулої доби, 30 березня, окупанти завдали 11 ракетних та чотири авіаційних удари по Україні. Також здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

"Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території залишається досить високою. Ворог продовжує ігнорувати закони та звичаї війни, застосовує тактику терору проти мирних громадян нашої держави", – попередили в Генштабі.

У ніч на п'ятницю, 31 березня, російські окупанти двічі атакували Запоріжжя. Вибухи лунали після опівночі та близько 5:00. Місцева влада закликала мешканців Запорізької області сьогодні бути особливо обережними та реагувати на сигнали про небезпеку.

Зараз ви читаєте новину «РФ вночі атакувала Україну ракетами та БПЛА: де є "прильоти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі