четвер, 25 серпня 2022 09:46

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ продовжує вбивати: трагічну статистику поповнили діти

Від рук російських окупантів загинули 376 дітей. Ще понад 733 отримали поранення.

Такими є дані ювенальних прокурорів станом на ранок 25 серпня. Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їхнього встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях. Про це зазначили в Офісі генерального прокурора в Telegram.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 388, Харківській – 202, Київській – 116, Чернігівській – 68, Миколаївській – 67, Луганській – 61, Херсонській – 55, Запорізькій – 41.

У ніч на 25 серпня окупанти обстріляли село Великомихайлівка Синельниківського району Дніпропетровської області. Поранено троє дітей 2, 7 та 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар по Чаплиному: назвали остаточну кількість жертв

24 серпня ворог накрив ракетами Чаплине Синельниківського району Дніпропетровської області. Загинуло двоє дітей 6 та 11 років. Ще п'ятеро дітей отримали поранення.

Також вчора внаслідок обстрілу цивільної інфраструктури міста Новий Буг Миколаївської області отримали поранення двоє дітей віком 10 та 16 років.

"Через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено 2328 закладів освіти. З них 289 зруйновано повністю", – повідомила пресслужба.

Автор: t.me/pgo_gov_ua
  Від рук російських окупантів загинули 376 дітей
Від рук російських окупантів загинули 376 дітей

24 серпня російські окупанти вбили щонайменше трьох мирних жителів Донецької області.

Зараз неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі й Волновасі, повідомив у четвер вранці голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «РФ продовжує вбивати: трагічну статистику поповнили діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі