вівторок, 30 серпня 2022 18:44

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ під прикриттям інфраструктури ЗАЕС з артилерії обстрілює Нікополь та Олексіївку – Генштаб

РФ під прикриттям інфраструктури ЗАЕС з артилерії обстрілює Нікополь та Олексіївку – Генштаб
РФ під прикриттям інфраструктури ЗАЕС з артилерії обстрілює Нікополь та Олексіївку. Фото: EPA

Російські окупанти під прикриттям інфраструктури ЗАЕС з артилерії активізували обстріли районів населених пунктів Нікополь та Олексіївка.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook. На Запорізькому напрямку ворог завдав вогневого ураження по обʼєктах в 16 районах населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відрізали російську армію від постачання з Криму – ОВА

Росіяни завдали ударів в районах населених пунктів Новопрокопівка, Роботине, Червоне, Гуляйполе, Новоандріївка, Залізничне, Копані, Зелене Поле, Полтавка, Малі Щербаки, Кам'янське, Оріхів, Степове та Ольгівське.

Авіація ворога діяла неподалік Новоданилівки й Новосілки.

На Південнобузькому напрямку противник здійснив обстріли районів населених пунктів Олександрівка, Новоселівка, Любомирівка, Степова Долина, Новогригорівка, Киселівка, Широке, Первомайське, Калинівка, Андріївка, Лозове, Шевченкове, Білоусове, Зарічне, Князівка, Ольгине та Зеленодольськ.

"Завдав авіаударів біля Андріївки, Давидового Броду, Осокорівки та Потьомкиного. Ракетними ударами російські окупанти продовжують нищити цивільні об'єкти міста Миколаєва", – ідеться в повідомленні.

Корабельне угруповання противника в акваторіях Чорного й Азовського морів продовжує виконувати завдання розвідки й блокування цивільного судноплавства.

"Зберігається загроза ракетних ударів по об'єктах та елементах інфраструктури в глибині території України. Противник продовжує зазнавати значних втрат, особливо у живій силі", – підкреслили у зведені за 30 серпня.

Російські загарбники вночі 30 серпня знову завдали ракетного удару по Запоріжжю. Попередньо, постраждали околиці одного з районів обласного центру.

За попередніми даними, жертв і загиблих немає, інформацію про руйнування уточнюють.

Зараз ви читаєте новину «РФ під прикриттям інфраструктури ЗАЕС з артилерії обстрілює Нікополь та Олексіївку – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі