середа, 03 червня 2015 13:13

Рекордна кількість ворожих БПЛА і постійні обстріли. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 3 червня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 2 червня
Ситуація на Донбасі. 1 червня

 Російсько-терористичні війська ніяк не вгамуються: стріляють на всіх напрямках.

Про це на щоденному брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"На Маріупольському напрямку активні бойові дії учора велися у селищі Широкине та селищі Черненко. Окрім стрілецької зброї, ворог застосовував міномети калібром 82 та 120 міліметрів. Там наші сили успішно утримують позиції та відповідають вогнем у разі спроб атак.

На Донецькому напрямку найбільш неспокійною ситуація була у районі Світлодарська. Противник вів потужний артилерійський вогонь. Також у районі селища Весела Долина відбулося бойове зіткнення між бойовиками та силами антитерористичної операції. Крім цього, бойові дії велися на західних околицях Горлівки, насамперед йдеться про селище Кірове, поблизу селища Піски та на південь від Донецька.

На Луганському напрямку ворог здійснив серію збройних провокацій у районі селища Золоте, неподалік Бахмутської траси та міста Щастя. Фактів застосування важкого озброєння НЗФ на цій ділянці оборони не зафіксовано", - розповів Лисенко.

Він зазначив, що у зоні АТО вчора зафіксували рекордну кількість прольотів ворожих БПЛА - 38.

Зараз ви читаєте новину «Рекордна кількість ворожих БПЛА і постійні обстріли. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі