понеділок, 25 вересня 2017 16:37

Реформа поліції: новостворений відділ переговірників очолить жінка

Реформа поліції: новостворений відділ переговірників очолить жінка
У поліції створили новий відділ переговорників. Його очолить жінка, яка три роки воювала в АТО. Фото - Антикор

Правоохоронці пройшли підготовку для організації безпеки під час масових заходів.

Тепер у поліції буде новий відділ переговірників. Його очолить жінка. Про це розповів начальник ГУНП Києва Андрій Крищенко, передає "Цензор.Нет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Служити і захищати" - українській поліції 2 роки

"Усі пройшли навчання. Ми узагальнили досвід, в тому числі трагічний, поліції Києва і країни, створили нову службу. У нас буде відділ переговірників. Зараз вже його запускаємо", - розповів Крищенко.

За його словами, до відділу набиратимуть людей, які раніше ніколи не брали участь у протистояннях поліції і мітингувальників.

"Вони вестимуть переговори, роз'яснюватимуть закон, прийматимуть на себе якусь частину первинного негативу. Керуватиме відділом жінка, яка пройшла АТО, відслужила на сході 3 роки. З патрульними, зі співробітниками спецпідрозділів - теж проводять психологічні тренінги. Ми забезпечуємо їх аптечками. Хлопці пройшли серйозну медичну підготовку вже на фельдшерському рівні. Зможуть надати першу допомогу, якщо виникне потреба", - додав Крищенко.

У Нацполіціі стартував експеримент зі створення посад поліцейських детективів у 8 регіонах України.

Зараз ви читаєте новину «Реформа поліції: новостворений відділ переговірників очолить жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі