четвер, 06 жовтня 2016 12:44

Рідкісних тварин зоопарку убили щурячою отрутою

Рідкісних тварин зоопарку убили щурячою отрутою

У зоопарку Миколаєва померли рідкісні тварини — пума та сніжний барс. Результати експертизи, які надійшли зі столичної лабораторії, показали — звірі померли від щурячої отрути.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів директор звіринця Володимир Топчій.

"Ця отрута має накопичувальні властивості. Щоб убити тварину, потрібно або підсипати її в корм тривалий час, або дати відразу велику дозу. Пума Агата та барс Гаспар померли з різницею менше тижня, отож хтось навмисне нагодував їх великою кількістю яду. Це якраз напередодні приїзду комісії Європейської асоціації зоопарків і акваріумів. Може так нас хотіли дискредитувати. По усьому звіринцеві розставлені камери відеоспостереження, але нікого підозрілого вони не зафіксували. Сумніваюся, що злочинців знайдуть", - каже Володимир Миколайович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 35 людей отруїлося на весіллі

Загибель тварин розслідує поліція. Всеукраїнська асоціація зоопарків готова виплатити 25 тисяч гривень винагороди за інформацію про отруєння.

Зараз ви читаєте новину «Рідкісних тварин зоопарку убили щурячою отрутою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі