понеділок, 30 липня 2012 05:32

Розбився вертоліт кандидата в президенти Мексики

Розбився вертоліт кандидата в президенти Мексики
ukrindustrial.com

Приватний вертоліт, який використовувався в ході передвиборної кампанії переможця недавніх виборів у Мексиці Енріке Пеньі Ньєто, розбився неподалік від мексиканської столиці. Загинули три людини, повідомляє видання Milenio.

На борту вертольота Augusta Westlad A-109 знаходився підприємець Хуан Армандо Інохоса Гарсія, який, за деякими даними, був одним із соратників Пеньі Ньєто.

За попередньою інформацією, підприємець повертався додому після обіду, який був даний Пеньей Ньєто в місті Атлакомулько в штаті Мехіко. Причини катастрофи поки не встановлені.

Сам Пенья Ньєто вже висловив через твій Twitter співчуття родичам загиблого підприємця.

Вибори в Мексиці пройшли 1 липня, за підсумками обробки 100% голосів перемагає представник опозиційної Інституційно-революційної партії (ІРП) Енріке Пенья Ньєто, який отримав 38,21% голосів виборців. Офіційно ім'я нового глави держави буде оголошено у вересні, а на посаду він вступить 1 грудня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Розбився вертоліт кандидата в президенти Мексики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі